В периода 17-19 май Булгартрансгаз“ ЕАД ще извърши подмяна на 3 броя щрангове

...
</TD
>В периода 17-19 май Булгартрансгаз“ ЕАД ще извърши подмяна на 3 броя щрангове
Коментари Харесай

Булгартрансгаз предупреди русенци: Подмяна на съоръжения ще предизвика силен шум

В интервала 17-19 май " Булгартрансгаз “ ЕАД ще извърши подмяна на 3 броя щрангове или така наречен стояци от газопреносната си мрежа, която е ситуирана в землището на Русе. Съоръженията се намират наоколо до търговски обекти – " Джъмбо “ и " Фреш Ауто “ на път " Е70 “ и до Площадка за преработване на строителни отпадъци Русе и " Септона “ България “ АД на пътя за с. Николово, осведоми Община Русе..

Подмяната на оборудванията ще бъде съпроводена с неколкократно генериране на мощен тон заради следено изпускане на дребни количества природен газ в атмосферата. Той е екологичен и чист източник на сила и защото е два пъти по-лек от въздуха, се разсейва бързо и не съставлява заплаха за здравето.

От компанията твърдят, че дейностите със силен шум ще бъдат проведени за осъществяване през светлия интервал на денонощието.

При неподходящи атмосферни условия дейностите по подмяна на оборудванията ще бъдат отсрочени за различен интервал, за който жителите на Русе ще бъдат известени в допълнение, предават от dunavmost.com.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР